MILJØHENSYN

MILJØHENSYN

Vi er med til at skabe fremtidens byer

Byer rundt om i hele verdenen står over for den samme udfordring: Hvordan opnår vi en bæredygtig vækst. Offentlig transport spiller en hovedrolle her, og vores vision er at blive verdens førende leverandør af bæredygtige transportløsninger.

Volvos fokus på miljøhensyn

Volvos fokus på miljøhensyn

Miljøhensyn er en af Volvos kerneværdier. Men for os handler det ikke kun om ren luft. Det handler om at udnytte ressourcerne ansvarligt og om strategier for en miljømæssigt sund og omkostningseffektiv infrastruktur. Der i sidste ende gør det muligt for os at levere rene, støjsvage og effektive transportløsninger, der giver helt nye muligheder for udviklingen af den moderne by.

Fremtiden er elektrisk

Fremtiden er elektrisk

Hos Volvo Busser har vi fuldt fokus på at udvikle offentlige transportsystemer, der er fri for støj, CO2 og andre emissioner. Vi mener, at det er vores ansvar at sætte fart på den overgang, der vil gøre el til den primære energikilde til offentlig transport i byerne. I dag står vi i spidsen for løsninger inden for elektromobilitet, der baner vej for nye koncepter til bæredygtig byplanlægning og vækst.

Banebrydende hybridkøretøjer og elbusser

Banebrydende hybridkøretøjer og elbusser

Vores elkøretøjer er et bevis på vores førende position inden for elektromobile løsninger. Volvo Busser har allerede leveret over 4000 hybridbusser rundt om i verden. Vores plug-in hybridmodeller er i drift i adskillige europæiske byer, og vores busser, der udelukkende kører på strøm, er på vej ud på mange markeder.

Forestil dig en by uden trafikstøj

Forestil dig en by uden trafikstøj

Se præsentationsvideoen

MILJØTEKNOLOGIER

Volvo står i spidsen globalt for udviklingen inden for elektromobilitet med mere end 4200 hybrid- og elektriske hybridbusser solgt til lande rundt om i hele verden. Brugen af strøm i stedet for fossile brændstoffer giver øjeblikkeligt og langsigtede positive effekter på miljøet og folks livskvalitet.

Parallel hybridteknologi

Parallel hybridteknologi

Volvo unikke parallelle hybridteknologi sparer ikke kun brændstof og reducerer emissionerne, du slipper også for tomgangskørsel ved stoppestederne og får en støjsvag start, når der køres på strøm.

Effektiv opladning

Effektiv opladning

I Volvo 7900 Electric sørger den hurtige og fuldautomatiske opladning ved endestationerne for at holde produktiviteten oppe – og hjælper med til at overholde køreplanen.

Se, hvordan det fungerer (YouTube)
I-Coaching

I-Coaching

I-Coaching hjælper dig med at køre mere brændstofeffektivt. Det giver direkte feedback på parametre såsom overdrejning af motoren, overdreven tomgang og fartkørsel.

Sikkerhed

Sikkerhed

Kom sikkert frem med Volvo

Sikkert frem med Volvo
Kvalitet

Kvalitet

Nr. 1 inden for kundetilfredshed

Kvalitet