KVALITET

KVALITET

Nr. 1 inden for kundetilfredshed

Vi ved, at din virksomheds præstation afhænger af kvaliteten af de produkterne og serviceydelser, vi leverer. Det er grunden til, at kvalitet er en af Volvos kerneværdier og har dybe rødder i vores historie.

Mere end et løfte

Mere end et løfte

Kvalitet afspejler ikke blot vores løfte til dig i forhold til at levere driftstid og holdbarhed. En førsteklasses kvalitet handler om mere end dette og berører alle aspekter af vores aktiviteter: fra produktudvikling og fremstilling til vores produkter, serviceydelser og kundesupport. På hvert eneste trin holder vi et skarpt fokus på dig som kunde og stræber altid efter at overgå dine forventninger.

Førsteklasses kvalitet i hver detalje

Førsteklasses kvalitet i hver detalje

Vores løfte om kvalitet og vores fokus på kunden er baseret på en Volvo-kultur, der bygger på alles store engagement og deltagelse. Det er en kultur med konstant fremdrift og innovation, så vi på den måde kan sikre en førsteklasses kvalitet i hver detalje og skridt for skridt bevæge os imod vores mål om at blive nr. 1 inden for kundetilfredshed.

HELT UD TIL GRÆNSEN I HÄLLERED

På Volvos Hällered-testbane i den sydvestlige del af Sverige tester vi vores busser under de mest vanskelige forhold. Det er en afgørende del af vores udviklingsarbejde for at sikre den kvalitet, pålidelighed og sikkerhed, som alle produkter fra Volvo Busser leveres med.

HELT UD TIL GRÆNSEN I HÄLLERED

Testbaner til alle situationer

På testanlægget er der 15 forskellige testbaner, hvor vi tester alt, hvad en Volvo-rutebil eller turistbus kan blive udsat for i løbet af sin levetid. Hårde tests af chassis og komponenter på krævende vejoverflader, kørsel ved høj hastighed, skarpe kurver, glatte veje og frem for alt sikkerhedskørsel skubber alt sammen vores avancerede sikkerhedssystemet helt ud til den absolute grænse.

Rulningstest i fuld skala

I tillæg til de realistiske computersimuleringer er fuldskalatests et vigtigt værktøj i vores sikkerhedsarbejde og kvalitetsvurdering. Et eksempel er R66-rulningstesten, som vi udfører for at vurdere tagets styrke og teste, hvordan 3-punktssikkerhedsselerne virker ved en ulykke, hvor bussen kører af vejen og vælter.

Sikkerhed

Sikkerhed

Kom sikkert frem med Volvo

Sikkert frem med Volvo
MILJØHENSYN

MILJØHENSYN

Vi er med til at skabe fremtidens byer

Miljøhensyn