eftermarked

Vi støtter din virksomhed 24 timer i døgnet året rundt

Når du investerer i en Volvo-bus, investerer du i en solid forretning. Med vores eftermarkedssupoort er du sikret et udvalg af produkter og serviceydelser, der maksimerer driftstiden, reducerer omkostningerne i hele produktets levetid og sikrer dig en langfristet rentabilitet.
SERVICENETVÆRK

SERVICENETVÆRK

Et globalt servicenetværk, du kan stole på

Uanset hvor du befinder dig, kan du stole på at få en personlig service og support hos vores globale netværk af værksteder og servicecentre, så du kan få en problemfri drift.

Servicenetværk
ORIGINAL VOLVO SERVICE

ORIGINAL VOLVO SERVICE

Vi holder din bus i topform

Med Original Volvo Service har du sikkerhed for, at din bus altid får den bedst mulige service, så du sikres en optimal ydelse, maksimal driftstid og lavere livscyklusomkostninger.

Original Volvo Service
ORIGINALE VOLVO-RESERVEDELE

ORIGINALE VOLVO-RESERVEDELE

Erfaringen gør hele forskellen

Når det kommer til udskiftning af dele, bør du sørge for at montere originale Volvo-reservedele. De er omhyggeligt designet og testet, så de arbejder sammen i et avanceret system – din bus.

Originale Volvo-reservedele
ORIGINALE VOLVO-OMBYTNINGSDELE

ORIGINALE VOLVO-OMBYTNINGSDELE

Pålidelig kvalitet til en god pris

Originale Volvo-ombytningsdele er et system, der tilbyder en bred vifte af renoverede Volvo-dele, fra motorer til enkeltkomponenter.

Originale Volvo-ombytningsdele

SERVICEYDELSER

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
RESERVEDELSLEVERING

RESERVEDELSLEVERING

Altid adgang til reservedele

Med en reservedelsleveringskontrakt er du sikret adgang til originale Volvo-reservedele og garanti for en altid passende reservedelsbeholdning, så driftsafbrydelserne holdes på et minimum.

Reservedelslevering
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Altid parat til at hjælpe

Volvo Action Service er en vejhjælpstjeneste, der dækker hele Europa og er åben 24 timer i døgnet året rundt, så du er sikret maksimal driftstid og minimale driftsafbrydelser.

Volvo Action Service