ORIGINALE VOLVO-RESERVEDELE

ORIGINALE VOLVO-RESERVEDELE

Erfaringen gør hele forskellen. Den betaler sig.

En original Volvo-reservedel har nøjagtig den samme kvalitet som den originale del, der blev monteret, da bussen blev bygget. Den er specifikt udviklet til at levere en lang levetid med fuld garanti, så du får et minimum af problemer og en maksimal driftstid.

Holder dig sikker

Holder dig sikker

En af de vigtigste grunde til at holde sig til de originale dele er sikkerheden. Originale Volvo-reservedel har kun ét kvalitetsniveau – og vi opretholder det ved at designe, overvåge, teste og genteste hver eneste del, så den har samme høje standard som køretøjet selv. Alt for at sikre, at delene overholder det velkendte sikkerhedsniveau, som Volvo-brandet er kendt for over hele verden.

Holder dig brændstoføkonomisk

Holder dig brændstoføkonomisk

Montering af de rette dele bidrager ikke kun til en pålidelig drift. Det har også betydning for motoreffekten, brændstofforbruget og dermed CO2 og andre
emissioner. Hvis du monterer originale Volvo-reservedele, kender du resultatet: fortsat lavt brændstofforbrug, der sikrer en enestående miljømæssig effektivitet med en klar
forretningsfordel.

Holder dig rentabel

Holder dig rentabel

En kopidel kan måske virke fristende, men overholder den i virkeligheden Volvos tolerancemargener? Hvis ikke, vil resultatet være et dårligt match, der medfører øget slitage.
Originale Volvo-reservedele er designet til at sikre maksimal driftstid, brændstofeffektivitet og sikkerhed, hvilket er nøglen til en sund og omkostningseffektiv drift.

Find your closest workshop

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Har du brug for hjælp nu? Hjælpen er kun et telefonopkald – hele døgnet rundt alle årets dage

+32 9 255 67 11

ORIGINALE VOLVO-OMBYTNINGSDELE

ORIGINALE VOLVO-OMBYTNINGSDELE

Pålidelig kvalitet til en god pris

Originale Volvo-ombytningsdele
UDTALELSER

UDTALELSER

Sikring af driftstiden med Volvos servicekontrakter

Sikring af driftstiden med Volvos servicekontrakter

SERVICEYDELSER

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
RESERVEDELSLEVERING

RESERVEDELSLEVERING

Altid adgang til reservedele

Med en reservedelsleveringskontrakt er du sikret adgang til originale Volvo-reservedele og garanti for en altid passende reservedelsbeholdning, så driftsafbrydelserne holdes på et minimum.

Reservedelslevering
RENOVERING

RENOVERING

Din Volvo forbliver så god som ny

Renoveringer forlænger levetiden for en Volvo-bus eller rutebus. Opgraderinger af interiør og eksteriør og mekaniske opgraderinger giver mange års ekstra levetid.

Renovering