vores udvalg

Hold kunderne glade

Volvo tilbyder samlede løsninger til by- og intercitykørsel samt løsninger til lange ture og turistkørsel. Tilbuddet omfatter både vores køretøjer og et omfattende udvalg af værdiskabende tjenester, fra finansiering til vedligeholdelse, onlinerapporter og renovering. Med Volvo som din partner kan du sikre din produktivitet – og holde dine kunder glade.
Busser

Busser

Løsninger til din by

Effektiv offentlig transport er nøglen til en bæredygtig vækst i byerne og indbyggernes generelle sundhedstilstand. Volvo tilbyder køretøjerne, serviceydelserne og infrastrukturen, du har brug for til at gøre en virkelig forskel. Fremtiden – her og nu.

Busser
Turistbusser

Turistbusser

Raffineret, afslappende og behageligt

At rejse med bus er den sikreste måde at bevæge sig rundt ude på vejene. Det er også utrolig komfortabelt. Udforsk vores udvalg af busser, der vil hjælpe dig med at tiltrække flere passagerer og give dem en afslappet kørsel med Volvo Safety.

Turistbusser
CHASSIS

Chassis

Et solidt grundlag for rentable forretninger

I næsten et århundrede har Volvo ligget forrest i feltet og bygget de mest pålidelige, hårdtarbejdende køretøjer. Vores chassisteknologi er den perfekte blanding af erfaring, nytænkning og indbygget produktivitet.

Chassis
Serviceydelser

Serviceydelser

Volvos busser står altid klar

Med Volvo som din partner kan du finde nye veje til at forbedre din drift. Vores værdiskabende serviceydelser gør din daglige drift sikker og pålidelig. Invester i driftstid og tilfredse passagerer.

Serviceydelser