Med Volvo Electric Hybrid-modellerne kan din by starte en ny æra inden for offentlig transport. Et forbedret serviceniveau og adgang til områder, der tidligere var umulige at komme til, er blot nogle få eksempler på de fordele, som byens indbyggere får.

Energibesparelser

En Volvo 7900 Electric Hybrid reducerer dieselforbruget med 75 % – i gennemsnit. Resten af den påkrævede energi kommer fra energigenvinding og opladning ved endestationen. Den samlede energibesparelse er 60 %!

Tavshed er guld

Støj bliver et stadig større problem i byrummet og koster samfundet dyrt. Elektriske hybridmodeller kører i gennemsnit på strøm 70 % af tiden. Du kan høre forskellen.

Giv din by luft

I eldrift genererer Volvo 7900 Electric Hybrid nul emissioner. Det giver mulighed for drift i følsomme områder og endda indendørs terminaler. For ikke at nævne de langsigtede sundhedsfordele.

En ny rejseoplevelse

Når man sidder i en Volvo 7900 Electric Hybrid kan man tale med hinanden i et normalt stemmeleje, lytte til musik uden at skulle skrue helt op – eller bare nyde den stille køretur. Ren passagerglæde.

Volvo 7900 Electric Hybrid

Forestil dig en by uden trafikstøj

Se præsentationsvideoen
Volvo 7900 Electric Hybrid

Funktioner

Gennemprøvet teknologi

Gennemprøvet teknologi

Drivlinjen i Volvo 7900 Electric Hybrid er en videreudvikling af den gennemtestede drivlinje, der anvendes i Volvo 7900 Hybrid. Forskellen er en kraftigere elmotor, bedre energilagringsevne og udstyr til stoppestedsopladning.

Oplader på seks minutter

Oplader på seks minutter

Opladningsgrænsefladen sidder på bussens tag.Alle bevægelige dele er indbygget i standeren, så yderligere behov for vedligeholdelse af køretøjet på den måde minimeres.Den typiske opladningstid er seks minutter og sker normalt ved endestationen.

Volvo Dynamisk Styring

Volvo Dynamisk Styring

VSD sikrer en ubesværet manøvrering i rundkørsler og sving og aflaster chaufførens nakke og skuldre.

Mere sikre byer

Mere sikre byer

Alle Volvo-bybusser kan specificeres med vores nye system til registrering af fodgængere og cyklister.

Fleksibilitet

Fleksibilitet

En Volvo 7900 Electric Hybrid giver stor fleksibilitet.Den lynhurtige opladning ved endestationerne sikrer, at køreplanen altid holdes.Den kører desuden på ren strømdrift i udvalgte byområder, men som hybrid på alle øvrige ruter.

Elektriske døre

Elektriske døre

De elbetjente døre er ikke kun hurtigere og mere pålidelige, de er også med til at reducere brændstofforbruget med op til 2 %.

ELEKTROMOBILITET

ELEKTROMOBILITET

Fremtiden – her og nu

Elektromobilitet

Serviceydelser

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
TURNKEY-KONTRAKT

TURNKEY-KONTRAKT

Alt inklusive

Med en turnkey-kontrakt får du garanteret, planlagt tilgængelighed af fuldt ud driftsdygtige køretøj til en fast pris pr. kilometer.

Turnkey-kontrakt
I-COACHING

I-COACHING

Kørefærdigheder øger produktiviteten

Chaufførens adfærd er nøglen til en effektiv drift. I-Coaching giver øjeblikkelig feedback og vejledning til chaufføren, så kørslen bliver mere effektiv.

I-Coaching

DOWNLOAD

Få flere oplysninger

Hovedfordelene ved Volvo 7900 Electric Hybrid er lette at forstå Nedenfor kan du finde links til flere funktioner, fakta og tal.

UDTALELSER

UDTALELSER

Volvo Electric Hybrid i Hamborg

Volvo Electric Hybrid i Hamborg
Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

Andre busser

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Pålidelighed, brændstofeffektivitet og miljørigtig ydelse.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Til byer med fingeren på pulsen.

Volvo 8900
Volvo 8900

Din hårdtarbejdende partner.