DEN NYE VOLVO 7900 ELECTRIC

TIL BYER MED FINGEREN PÅ PULSEN

Den nye Volvo 7900 Electric er meget mere end blot en elbus. Den tilbyder en række muligheder for at udvikle din offentlige transport – og hele din by. Det meget fleksible opladningskoncept sikrer dig en drift, der overholder din aktuelle tidsplan. Med fuld fleksibilitet i driften. Volvos elbusser giver med andre ord ikke bare dig, men hele byen en kæmpestor fordel.
 

Tænd lysene – af Nathalie Cut

Præsentationsfilm af den nye Volvo 7900 Electric

Tænd lysene – af Nathalie Cuti

Se præsentationsfilmen

Med Volvo 7900 Electric kan du tænke alternativt. I og med at den er så ren og støjsvag, åbner den op for helt nye perspektiver inden for byplanlægning og service til borgerne. Du vil kunne lægge helt nye ruter, endda med indendørs stoppesteder i indkøbscentre eller på jernbanestationer. Du kan reducere støjniveauet i travle områder og forvandle dem til kvalitetsområder. Forestil dig, at du kan bringe folk hele vejen til de steder, hvor de rent faktisk vil hen.

Fuld fleksibilitet i driften

Alle ruter er forskellige. Forudsætningerne bestemmes af afstand, kapacitetsbehov, klima og topografi. Det er grunden til, at Volvo har sørget for den ultimative fleksibilitet ved opladning, hvor energikapaciteten samt opladningsmetoden, tid og effekt er parametre. Du kan tilpasse opladningsmønstrene til dine køreplaner og logistikken for din flåde. Udnyt ganske enkelt de muligheder, der er tilgængelige i din drift. Med Volvo 7900 Electric kan du vælge, kombinere og ændre opladningsmetoden når som helst.

Volvo-turnkey. En totalløsning

Volvo-turnkey. En totalløsning

Vores turnkey-kontrakter omfatter garanteret, planlagt tilgængelighed af driftsdygtige køretøjer med fuld service til en fast pris pr. kilometer. Kontrakten er baseret på grundige undersøgelser af de faktiske driftsbetingelser. Takket være vores skræddersyede løsning kan du indsætte Volvo 7900 Electric med fuldstændig ro i sindet. Du vil få en øget egenkapital og likviditet i din drift samt færre økonomiske og driftsmæssige risici. Overvågning og optimeret vedligeholdelse er inkluderet, så der sikres maksimal driftstid. På samme måde som med alt andet, der er med til at sikre en problemfri drift.
 

Turnkey-kontrakt

Hvis du sammenligner støjniveauerne med gamle busser, er forskellen enorm.

Kristina Book

Chauffør, linje 55 i Gøteborg

Volvo 7900 Electric

     

Funktioner

Fleksibel energilagring

Fleksibel energilagring

Vores nye batterier betyder, at du får længere rækkevidde og mere fleksibilitet. Og med vores fleksible konfigurationer kan du optimere energilagringen. Faktisk kan du køre nogle ruter en hel dag uden at behøve at genoplade.

Volvo Dynamisk Styring

Volvo Dynamisk Styring

VDS betyder ubesværet manøvrering, først og fremmest i rundkørsler og sving. Det giver en ekstraordinær kørselskomfort og aflaster chaufførens nakke og skuldre.

Fuld fleksibilitet ved opladning

Fuld fleksibilitet ved opladning

Volvo tilbyder et fleksibelt opladningskoncept, der giver mulighed for både pantograf og kabel. Du kan oplade, når som helst det bedst passer ind i din køreplan og planlægning. I pauser, uden for myldretiden eller om natten 
– i enhver kombination.

Støjsvag komfort

Støjsvag komfort

Volvo 7900 Electric giver en ekstremt støjsvag og komfortabel oplevelse – ikke bare for passagererne, men også for de ventende ved busstoppestedet og dem, der bor langs ruten.

Kørsel i miljøzoner

Kørsel i miljøzoner

I mange byer er der indført restriktioner for trafikken i centrum.Zoner med emissions-, støj- og hastighedsbegrænsninger bliver mere og mere udbredte. Volvo 7900 Electric er selv i stand til at overholde sådanne emissions- og støjgrænser, og ved hjælp af Volvo Bus Zonestyring kan den også håndtere fartgrænserne.

Mere sikre byer

Mere sikre byer

Alle Volvo-bybusser kan udstyres med vores nye system til registrering af fodgængere og cyklister – et advarselssystem, hvor chaufføren og bløde trafikanter advares, hvis der er risiko for sammenstød.

ELEKTROMOBILITET

ELEKTROMOBILITET

Fremtiden – her og nu

Elektromobilitet

DOWNLOAD

Få flere oplysninger

Hovedfordelene ved Volvo 7900 Electric er lette at forstå Nedenfor kan du finde links til flere funktioner, fakta og tal.

Volvo Busser

Volvo Busser

KONTAKT OS

Kontakt os

Andre busser

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Pålidelighed, brændstofeffektivitet og miljørigtig ydelse.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Støjsvag, ren og effektiv

Volvo 8900
Volvo 8900

Din hårdtarbejdende partner.