Volvo 7900 Hybrid løfter grøn effektivitet til et niveau, der rækker langt ud over Euro 6-kravene. Det er markedets mest brændstofeffektive og pålidelige hybridbus med brændstofbesparelser på op til 39 %. Den ligger nr. 1, hvad angår driftstid for hybridkøretøjer og på linje med førende dieselbusser. Med tilføjelsen af den leddelte højkapacitetsmodel er vores hybridserie et solidt grundlag for en fornyelse af din byflåde.

Spar op til 39 % på brændstofomkostningerne

Volvo 7900 Electric Hybrid har bevist, at den er markedets mest brændstofbesparende bus. Volvos unikke hybridløsning har bevist sine fremragende egenskaber, ikke kun i den tætte bytrafik, men også til kørsel i forstæderne og rutetrafik. I tilgift tilbyder vi et udvalg af serviceydelser, der reducerer brændstofforbruget yderligere. Har du råd til ikke at køre med hybrid?

Nr. 1 hvad angår driftstid

Volvo 7900 Hybrids resultater for driftstid er bedre end alle andre hybridbussers – og er endda på højde med selv den bedste dieselbus. Det er nok ikke nogen overraskelse, at den får topvurdering af krævende operatører og trafikselskaber i de større byer. Til dato har mere end 40 Volvo hybridkunder i mere end 25 lande millioner og atter millioner af kilometers erfaring inden for kommerciel drift.

Miljøvenlig ydelse

Den bedste måde at reducere emissionerne på er ved at reducere brændstofforbruget – og det er præcis, hvad Volvo 7900 Hybrid tilbyder. Også i den grad. CO2 reduceres med op til 39 %. Hvis du medregner NOx og partikeludledningen, er emissionerne reduceret med tæt på 50 %. Og når Volvo 7900 Hybrid kører på strøm, er den støjsvag – endnu en meget vigtig fordel for det omgivende miljø.

En revolution inden for køreegenskaber

Volvo Dynamisk Styring klarer størstedelen af det hårde arbejde ved buskørsel. Det mindsker belastningen af chaufførens nakke, skuldre og arme betydeligt, og med VDS kan vi forvente en tydelig omkostningsreduktion i forhold til sygedage og rehabilitering.

Volvo 7900 Hybrid

Det er en vinder!

Se videoen
Volvo 7900 Hybrid

Udvidet kapacitet

I Volvo 7900 Hybrid ledbus er passagerkapaciteten udvidet til 154 passagerer. Det er fire mere end vores forrige leddelte dieselmodel, og den højeste kapacitet for noget eksisterende hybridkøretøj på markedet, hvilket sætter helt nye standarder for brændstoføkonomisk transport og produktivitet.

Volvo 7900 Hybrid

Funktioner

En smartere motor

En smartere motor

Volvo Hybrid-drivlinen har en kraftfuld elmotor, en 5-liters Euro 6-dieselmotor i den helt rigtige størrelse og Volvo I-Shift-gearkassen.

Mere sikre byer

Mere sikre byer

Alle Volvo-bybusser kan specificeres med vores nye system til registrering af fodgængere og cyklister.

Volvo Dynamisk Styring

Volvo Dynamisk Styring

VSD sikrer en ubesværet manøvrering i rundkørsler og sving og aflaster chaufførens nakke og skuldre.

Det bedste valg af materialer

Det bedste valg af materialer

Karosseristrukturen og taget er fremstillet af aluminium, som er 90 % genanvendeligt. Dette koncept reducerer både vægten, brændstofforbruget og emissionsniveauet.

Udvidet kapacitet

Udvidet kapacitet

Volvo 7900 Hybrid fås også i en leddelt udgave med en kapacitet på hele 154 passagerer.

Fremtidssikret

Fremtidssikret

Volvos hybridmodeller er en del af vores helhedsorienterede tilgang til bæredygtige transportløsninger. Vores partnerskaber med byer rundt om i hele verden har bidraget til at skabe nye former for offentlig transport.

ELEKTROMOBILITET

ELEKTROMOBILITET

Fremtiden – her og nu

Elektromobilitet
BUS RAPID TRANSIT

BUS RAPID TRANSIT

Et skridt videre med BRT

Bus Rapid Transit

Serviceydelser

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
HYBRIDBATTERIKONTRAKTER

HYBRIDBATTERIKONTRAKTER

Batteri med lang levetid

En hybridbatterikontrakt giver ro i sindet. Ved hjælp af omhyggelig overvågning sikres det, at du altid har den rette ydelse.

Hybrid-batterikontrakter
I-COACHING

I-COACHING

Kørefærdigheder øger produktiviteten

Chaufførens adfærd er nøglen til en effektiv drift. I-Coaching giver øjeblikkelig feedback og vejledning til chaufføren, så kørslen bliver mere effektiv.

I-Coaching

DOWNLOAD

Få flere oplysninger

Hovedfordelene ved Volvo 7900 Hybrid er lette at forstå Nedenfor kan du finde links til flere funktioner, fakta og tal.

UDTALELSER

UDTALELSER

Volvos hybridbusser i Edinburgh

Volvos hybridbusser i Edinburgh
Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

Andre busser

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Støjsvag, ren og effektiv

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Til byer med fingeren på pulsen.

Volvo 8900
Volvo 8900

Din hårdtarbejdende partner.