Volvo 8900 opfylder alle behov i forbindelse med intercity- og pendlerdrift. Stor alsidighed gennem en bred vifte af varianter, men med fuldt fokus på at reducere driftsomkostningerne. Vores Euro 6-motor i den helt rigtige størrelse giver fremragende ydelse og køreegenskaber – med et lavt brændstofforbrug. Du kan stole på, at din investering giver maksimal driftstid, pålidelighed og sikkerhed.

Brændstofeffektivitet og reducerede driftsomkostninger

8-liters Euro 6-motoren i Volvo 8900 overtager førstepladsen i brændstofeffektivitet efter 7-liters forgængeren. I tilgift tilbyder vi et udvalg af serviceydelser, der reducerer brændstofforbruget yderligere.

Alsidig anvendelse

Volvo 8900 fås i et udvalg af varianter, hvilket giver mulighed for en lang række anvendelser og lader dig maksimere produktiviteten i din virksomhed. To eller tre aksler, lav indstigning eller medium gulv og længder op til 14,9 m vil dække ethvert behov.

Øget chaufførpræstation

Chaufførens arbejdsmiljø er sandsynligvis et af de bedste på markedet med ergonomi i verdensklasse og en lang række muligheder for individuelle tilpasninger. I modeller med medium indstigning kan du vælge den enestående funktion Volvo Dynamisk Styring. Og oven i dette får du Volvos velkendte sikkerhed, der er indbygget fra start.

Gør dine passagerer glade

At køre med bus bør være en fornøjelse, og med Volvo 8900 er det netop, hvad det er. Hver eneste dag, hele året rundt. Komfort og en afslappende rejse er vigtige punkter for pendlere, og det afbalancerede chassis i kombination med de ergonomiske og komfortable sæder giver en behagelig kørsel.

Volvo 8900

Funktioner

Ren styrke

Ren styrke

Den 8-liters Euro 6-motor med op til 350 hk kan spare dig for op til 10 % af brændstofomkostningerne og giver dig samtidig al den kraft og fleksibilitet, du har brug for.

Volvo dynamisk styring

Volvo dynamisk styring

I modeller med medium gulv kan du specificere Volvo Dynamisk Styring, som giver en jævn og behagelig kørsel og gør manøvreringen så meget lettere.

Chaufførens bus

Chaufførens bus

Fuldt justerbart rat, instrumentpanel og sæde gør det let at finde en ideel kørestilling for bogstaveligt talt enhver chauffør.

Det bedste valg af materialer

Det bedste valg af materialer

Karosseristrukturen og taget er fremstillet af aluminium, som er 90 % genanvendeligt. Dette koncept reducerer både vægten, brændstofforbruget og emissionsniveauet.

Den bedste del

Den bedste del

Volvo 8900 deler 70 % af sine komponenter med Volvo 7900. Det betyder, at du får færre omkostninger til reservedele og logistik.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Med en servicekontrakt og en reservedelsleveringskontrakt holder vi din Volvo 8900 kørende i mange, mange år.

Volvo 8900

VOLVO DYNAMISK STYRING

Den ultimative køreoplevelse

Se videoen

Serviceydelser

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
I-COACHING

I-COACHING

Kørefærdigheder øger produktiviteten

Chaufførens adfærd er nøglen til en effektiv drift. I-Coaching giver øjeblikkelig feedback og vejledning til chaufføren, så kørslen bliver mere effektiv.

I-Coaching
VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Øget driftstid og effektivitet

Med Volvo Bus Vehicle Management kan du få en individuel service- og vedligeholdelsesplan for hvert køretøj, så du sikres maksimal driftstid og omkostningseffektivitet.

Vehicle Management

DOWNLOAD

Få flere oplysninger

Download brochuren for at få mere at vide om Volvo 8900.
Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

Andre busser

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Pålidelighed, brændstofeffektivitet og miljørigtig ydelse.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Støjsvag, ren og effektiv

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Til byer med fingeren på pulsen.