Volvo B11R er grundstenen i en succesrig busvirksomhed. Uanset om du har behov for en førsteklasses turistbus eller en pålidelig rutebus, vil B11R overstige dine forventninger. Den virkelig brændstoføkonomiske Euro 6-motor vil reducere dine driftsomkostninger, samtidig med at Volvos høje kvalitet sikrer en overlegen funktionalitet, passagerkomfort og produktivitet i hele bussens levetid.

pålidelige virksomhedsresultater

Et Volvo-chassis giver dig mange års produktiv virksomhed. Effektive drivliner med enestående miljømæssig ydelse i kombination med en solid ramme og behagelig affjedring giver mange års indbringende drift.     

sikkerhed i verdensklasse

En bus, der er bygget på et Volvo-chassis, har adskillige vitale, indbyggede sikkerhedsfunktioner. De pålidelige bremse- og køreegenskaber er hovedfordelene ved et sikkert chassis. Hvis der skulle ske noget uventet, er der adskillige opbygningsmæssige funktioner, der beskytter både chaufføren og passagererne i de andre køretøjer.

Øget chaufførpræstation

Enhver chauffør vil sætte pris på B11R. Markante køreegenskaber og lynhurtige reaktioner fra den kraftfulde motor får dig til at føle dig som ét med bussen Volvo I-Shift 12-trins-gearkasse er optimeret til langtursbusdrift, og hvis du specificerer bussen med Volvo Dynamisk Styring, kan du glæde dig til en helt enestående køreoplevelse.

Miljøvenlig ydelse

Med Volvos Euro 6-motorer og brændstofbesparende serviceydelser kan du spare op til 10 % på brændstofomkostningerne – og reducere emissionerne tilsvarende. Ved at gøre motoren en anelse mindre – uden at gå på kompromis med ydelsen – reducerer vi også brændstofforbruget og vægten. Det er det, vi kalder altid at sikre den rette størrelse.

Volvo B11R

Funktioner

Volvo dynamisk styring

Volvo dynamisk styring

Du kan specificere Volvo Dynamisk Styring til B11R, hvilket giver en jævn og behagelig kørsel og gør manøvreringen så meget lettere.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Med en Volvo Bus-servicekontrakt holder vi din Volvo B11R som ny i mange år frem.

masser af kræfter på fad

masser af kræfter på fad

Den 11-liters Euro 6-motor med op til 460 hk gør kørslen ubesværet og behagelig. Og du kan stadig spare op til 10 % af brændstofomkostningerne, når den kombineres med vores værdiskabende serviceydelser.

Volvo B11R

VOLVO DYNAMISK STYRING

Den ultimative køreoplevelse

Se videoen

SERVICEYDELSER

RESERVEDELSLEVERING

RESERVEDELSLEVERING

Altid adgang til reservedele

Med en reservedelsleveringskontrakt er du sikret adgang til originale Volvo-reservedele og garanti for en altid passende reservedelsbeholdning, så driftsafbrydelserne holdes på et minimum.

Reservedelslevering
I-COACHING

I-COACHING

Kørefærdigheder øger produktiviteten

Chaufførens adfærd er nøglen til en effektiv drift. I-Coaching giver øjeblikkelig feedback og vejledning til chaufføren, så kørslen bliver mere effektiv.

I-Coaching
VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Øget driftstid og effektivitet

Med Volvo Bus Vehicle Management kan du få en individuel service- og vedligeholdelsesplan for hvert køretøj, så du sikres maksimal driftstid og omkostningseffektivitet.

Vehicle Management

DOWNLOAD

Få flere oplysninger

Download brochuren for at få mere at vide om Volvo B11R.
Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

ANDRE PRODUKTER

Volvo B8R
Volvo B8R

Til en førsteklasses flåde.

Volvo 9700
Volvo 9700

Fra A til B til hvor som helst.

Volvo 9900
Volvo 9900

Bringer dig tættere på dine drømme.