Volvo B8R leverer det, der er hele essensen af vores tilbud til den krævende kunde: uovertruffen funktionalitet, passagerkomfort og produktivitet i hele bussens levetid. Pålidelig og brændstoføkonomisk. Ind og ud af byer og forstæder og ud på motorvejene. Det er hjertet i Volvo B8R-serien.

Ægte alsidighed

Volvo B8R-serien kan opfylde alle behov, der stilles til intercity-, pendler- og transitdrift og endda rutekørsel over korte afstande. Modeller med to eller tre aksler, lav indstigning eller medium gulv, automatgear eller det enestående Volvo I-Shift. Det er let at skabe den perfekte, skræddersyede bus.

Brændstofeffektivitet i verdensklasse

Den kraftfulde 8-liters Euro 6-motoren i Volvo 8900 overtager førstepladsen for brændstofeffektivitet efter 7-liters forgængeren. I tilgift tilbyder vi et udvalg af serviceydelser, der reducerer brændstofforbruget yderligere.

Øget chaufførpræstation

Chaufførens arbejdsmiljø er et af de bedste på markedet med ergonomi i verdensklasse, Volvos omhyggeligt designede instrumentpanel og en lang række muligheder for individuelle tilpasninger. Ude på vejene vil chaufførerne kunne nyde drivlinens elasticitet og den ensartede køremåde.

Hold kunderne glade

At køre med bus bør være en fornøjelse, og med Volvo B8R er det netop, hvad det er. Hver eneste dag, hele året rundt. En afslappende rejse er en afgørende del af pendlerlivet, og Volvos velafbalancerede chassis sørger lige netop for det. Den beviste pålidelighed sikrer desuden, at du kan bevare dit ry for punktlighed.

Volvo B8R

Funktioner

Alsidighed

Alsidighed

B8R kan være lige netop den bus, du har brug for. Med versionerne med 14,9 meter i længden, lav indstigning og medium gulv er det let at få det, helt som man vil.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Med en servicekontrakt og en reservedelsleveringskontrakt holder vi din Volvo B8R kørende i mange, mange år.

Ren styrke

Ren styrke

Den 8-liters Euro 6-motor med op til 350 hk kan spare dig for op til 10 % af brændstofomkostningerne.

Volvo Dynamisk Styring

VOLVO DYNAMISK STYRING

Den ultimative køreoplevelse

Se videoen

SERVICEYDELSER

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Øget driftstid og effektivitet

Med Volvo Bus Vehicle Management kan du få en individuel service- og vedligeholdelsesplan for hvert køretøj, så du sikres maksimal driftstid og omkostningseffektivitet.

Vehicle Management
RESERVEDELSLEVERING

RESERVEDELSLEVERING

Altid adgang til reservedele

Med en reservedelsleveringskontrakt er du sikret adgang til originale Volvo-reservedele og garanti for en altid passende reservedelsbeholdning, så driftsafbrydelserne holdes på et minimum.

Reservedelslevering

DOWNLOAD

Få flere oplysninger

Download brochuren for at få mere at vide om Volvo B8R.
Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

ANDRE PRODUKTER

Volvo B11R
Volvo B11R

En platform for perfektion.

Volvo 8900
Volvo 8900

Din hårdtarbejdende partner.

Volvo 9500
Volvo 9500

Den perfekte produktivitet.