Volvo 9500 er den perfekte introduktion til udvalget af Volvo-busser. Den er meget omkostningseffektiv til alle typer mellemlange rejser. Vores ekstremt brændstofeffektive Euro 6-motor og en række brændstofbesparende tiltag er med til at sikre uovertrufne køreegenskaber og overlegen brændstoføkonomi. Du kan stole på, at din investering giver den bedste driftstid, pålidelighed og sikkerhed.

Profitmaskinen

Volvo 9500 leveres med Volvos velkendte kvalitet, sikkerhed og førende teknologi, der giver den allerbedste miljøprofil. Og uden at gå på kompromis på nogen punkter med vores fokus på omkostningseffektivitet. Det gør den til et yderst økonomisk overkommeligt alternativ med en overraskende fleksibilitet.

En bedre arbejdsplads

Volvo 9500 tigger om at blive kørt. Den hurtigtreagerende motor i kombination med den nye version af Volvo I-Shift-gearkassen giver en unik køreoplevelse. Hurtigere gearskift optimerer kørekomforten og reducerer brændstofforbruget. Og du kan vælge den enestående funktion Volvo Dynamisk Styring.

Alt til en sikker kørsel

Hos Volvo er sikkerheden altid i højsædet. Det ligger i vores dna. I Volvo 9500 bidrager alt lige fra den grundlæggende opbygning til de avancerede chaufførhjælpesystemer til en mere sikker kørsel. Vores chauffører og deres passagerer over hele verden oplever og værdsætter resultatet hver eneste dag.

Merværdi for passagererne

Volvo 9500 er den ultimative bus til passagerer, der foretrækker komfort til en fair pris frem for en luksusoplevelse. Det luftige design indvendigt skaber et indbydende passagermiljø. Sæderne med det populære skandinaviske, ergonomiske design giver en endnu bedre rejsekomfort.

Biler køres af mennesker. Og derfor er og vil sikkerhed altid være det grundlæggende princip bag alt, hvad vi foretager os hos Volvo.

Assar Gabrielsson og Gustav Larson

Volvos grundlæggere, 1927

Volvo 9500

FUNKTIONER

Sikkerhed i verdensklasse

Sikkerhed i verdensklasse

Avancerede systemer til chaufførhjælp, 3-punkts sikkerhedsseler og beskyttende opbygninger i verdensklasse er grundlæggende sikkerhedsfunktioner fra Volvo.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Læs mere om vores serviceydelser, der er udviklet til at holde din Volvo 9500 i topform og sikre dig maksimal driftstid.

Effektiv drivline

Effektiv drivline

Den 8-liters Euro 6-motor med op til 350 hk kan give dig en imponerende brændstofbesparelse. I kombination med vores værdiskabende serviceydelser giver den mulighed for store brændstofbesparelser.

Brændstofbesparende aerodynamik

Brændstofbesparende aerodynamik

Ved hastigheder på over 80 km/t sænker Dynamic Chassis Lowering bussen med 20 mm, hvilket resultater i forbedret aerodynamik og en reducering af brændstofforbruget med 0,5 %.

Plads indvendigt

Plads indvendigt

Du kan tilbyde dine passagerer sikker og praktisk opbevaring hele vejen. Volvo 9500 har al den kapacitet, du har brug for.

Kørselskomfort

Kørselskomfort

Lavt støjniveau, klimaanlæg og et udvalg af personlige indstillinger sikrer en større komfort. Alt sammen for at holde chaufførerne glade.

Sikkerhed

Sikkerhed

Kom sikkert frem med Volvo

Sikkert frem med Volvo
VOLVO DYNAMISK STYRING

VOLVO DYNAMISK STYRING

Den ultimative køreoplevelse

Se videoen

SERVICEYDELSER

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
I-COACHING

I-COACHING

Kørefærdigheder øger produktiviteten

Chaufførens adfærd er nøglen til en effektiv drift. I-Coaching giver øjeblikkelig feedback og vejledning til chaufføren, så kørslen bliver mere effektiv.

I-Coaching
FLÅDESTYRING

FLÅDESTYRING

Opfølgning i realtid på nettet

Flådestyring sikrer omkostningsbesparelser baseret på udførlige oplysninger i realtid om køretøjernes anvendelse.

Flådestyring

DOWNLOAD

Få flere oplysninger

Download brochuren for at få mere at vide om Volvo 9500.

Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

Andre turistbusser

Volvo 9700
Volvo 9700

Fra A til B til hvor som helst.

Volvo 9900
Volvo 9900

Bringer dig tættere på dine drømme.