Volvo 9700 er dit ultimative forretningsredskab, der leverer både produktivitet og alsidighed i enhver anvendelse. En veludstyret bus, der er nem at tilpasse til din specifikke anvendelse. Komfortabel turistkørsel? Med nyt indbydende design, en ny brændstoføkonomisk og dog hurtigtreagerende Euro 6-motor og en lange række brændstofbesparende tiltag appellerer den både til chauffører og passagerer.

Original Volvo-sikkerhed

Hos Volvo er sikkerheden altid i højsædet. Det er en del af vores dna og påvirker, hvordan vi tænker og måden, vi designer vores produkter på. Vores chauffører og deres passagerer over hele verden oplever og værdsætter resultatet hver eneste dag.

Chaufførens drøm

Chaufførens arbejdsmiljø i Volvo 9700 er designet til at give en uovertruffen kørekomfort. Den rummelige arbejdsplads med førsteklasses ergonomi gør det lettere for chaufføren at bevare fokus og holde sig årvågen. Og du kan tilvælge den enestående funktion Volvo Dynamisk Styring, som gør kørslen utrolig rolig og ubesværet.

Finjusteret til din virksomhed

Volvo 9700 fås med et bredt udvalg af optimeret udstyr. Afhængigt af din drift og dine passagerers forventninger kan du tilføje lige det, du har brug for. Resultatet er en bus, der er skræddersyet til din virksomhed – og dine passagerers krav.

Passagerernes bus

Det lyse, luftige design indvendigt med det skrånende gulv skaber et indbydende passagermiljø. Kombineret med det lave støjniveau, det uovertrufne klimaanlæg og det indbyggede underholdningssystem kan vi garantere en passageroplevelse ud over det sædvanlige.

Biler køres af mennesker. Og derfor er og vil sikkerhed altid være det grundlæggende princip bag alt, hvad vi foretager os hos Volvo.

Assar Gabrielsson og Gustav Larson

Volvos grundlæggere, 1927

Volvo 9700

Funktioner

Sikkerhed i verdensklasse

Sikkerhed i verdensklasse

Avancerede systemer til chaufførhjælp, 3-punkts sikkerhedsseler og beskyttende opbygninger i verdensklasse er grundlæggende sikkerhedsfunktioner fra Volvo.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Læs mere om vores serviceydelser, der er udviklet til at holde din Volvo 9700 i topform og sikre dig maksimal driftstid.

Effektiv drivline

Effektiv drivline

At vælge den helt rigtige størrelse er lig med en brændstofeffektiv 11-liters Euro 6-motor med op til 460 hk. I kombination med vores værdiskabende serviceydelser giver den mulighed for store brændstofbesparelser.

Spar brændstof med I-See

Spar brændstof med I-See

Det unikke I-See-system indlærer vejens topografi, hvilket gør det muligt at spare op til 2,5 % på brændstoffet, når man kører med fartpiloten slået til.

Brændstofbesparende aerodynamik

Brændstofbesparende aerodynamik

Ved hastigheder på over 80 km/t sænker Dynamic Chassis Lowering bussen med 20 mm, hvilket resultater i forbedret aerodynamik og en reducering af brændstofforbruget med 0,5 %.

Kørselskomfort

Kørselskomfort

Lavt støjniveau, dual-zone klimaanlæg og et udvalg af personlige indstillinger sikrer en større komfort.

Sikkerhed

Sikkerhed

Kom sikkert frem med Volvo

Sikkert frem med Volvo
Volvo 9700

VOLVO DYNAMISK STYRING

Den ultimative køreoplevelse

Se videoen

SERVICEYDELSER

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
I-COACHING

I-COACHING

Kørefærdigheder øger produktiviteten

Chaufførens adfærd er nøglen til en effektiv drift. I-Coaching giver øjeblikkelig feedback og vejledning til chaufføren, så kørslen bliver mere effektiv.

I-Coaching
FLÅDESTYRING

FLÅDESTYRING

Opfølgning i realtid på nettet

Flådestyring sikrer omkostningsbesparelser baseret på udførlige oplysninger i realtid om køretøjernes anvendelse.

Flådestyring

DOWNLOAD

Få flere oplysninger

Download brochuren for at få mere at vide om Volvo 9700.

Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

Andre turistbusser

Volvo 9500
Volvo 9500

Den perfekte produktivitet.

Volvo 9900
Volvo 9900

Bringer dig tættere på dine drømme.