Volvo 9900 giver følelsen af at rejse på første klasse både for passagererne og chaufføren. En luksusbus, der sætter helt nye standarder for uovertruffen komfort, kvalitet og inspiration. Uanset hvor lang rejsen er, vil selv dine mest krævende kunder huske tilbage på den med fornøjelse. Og det samme vil din chauffør, når han har prøvet at køre den nye brændstofeffektive og dog hurtigtreagerende Euro 6-motor.

En førsteklasses oplevelse for passagererne

Det lyse, luftige design indvendigt, den rigelige plads og det skrånende gulv skaber en førsteklasses oplevelse for passagererne. Et førsteklasses udvalg af Volvo-sæder, et omhyggeligt udvalgt sortiment af materialer og eksklusive funktioner bidrager alt sammen til indtrykket af den højeste kvalitet. Med det lave støjniveau, det uovertrufne klimaanlæg og det avancerede underholdningssystem kan vi garantere en rejse, der vil overstige dine passagerers forventninger.

Den perfekte arbejdsplads

Volvo 9900 er chaufførens bus. Markante køreegenskaber og lynhurtige reaktioner fra den kraftfulde motor får dig til at føle dig som ét med bussen Volvo I-Shift 12-trins-gearkassen er optimeret til langtursbusdrift, og det glidende gearskifte sikrer førsteklasses kørekomfort. Og den enestående funktion Volvo Dynamisk Styring gør kørslen utrolig rolig og ubesværet. Resultatet er uovertruffen køreinspiration og komfort på arbejdspladsen.

Luksus er personligt

Selvom busser handler om at rejse sammen, er alle passagerer individer. Med Volvo 9900 kan du få hver enkelt passager til at føle sig helt speciel. Det luksuriøse interiør kan udbygges med en lang række valgmuligheder – borde, fodstøtter og andre bekvemmeligheder, der skaber en endnu mere afslappende rejse.

Sikkerhed frem for alt

Alle Volvo-busser har adskillige vitale, indbyggede sikkerhedsfunktioner. Trepunktssikkerhedsseler, frontkollisionsbeskyttelse og frontunderkøringsværn er standardsikkerhedsfunktioner fra Volvo og gode eksempler på, hvordan vi passer på passagererne, chaufføren og de andre trafikanter. Volvo står for sikkerhed.

Biler køres af mennesker. Og derfor er og vil sikkerhed altid være det grundlæggende princip bag alt, hvad vi foretager os hos Volvo.

Assar Gabrielsson og Gustav Larson

Volvos grundlæggere, 1927

Volvo 9900

Funktioner

Sikkerhed i verdensklasse

Sikkerhed i verdensklasse

Avancerede systemer til chaufførhjælp, 3-punkts sikkerhedsseler og beskyttende opbygninger i verdensklasse er grundlæggende sikkerhedsfunktioner fra Volvo.

Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Med en Volvo Guld-kontrakt holder vi din Volvo 9900 så god som ny i mange år. Dine passagerer fortjener det.

Masser af kræfter på fad

Masser af kræfter på fad

Den 11-liters Euro 6-motor med op til 460 hk gør kørslen ubesværet og behagelig. Du kan spare op til 10 % af brændstofomkostningerne, når den kombineres med vores værdiskabende serviceydelser.

Fuldt læs

Fuldt læs

Uanset hvad dine passagerer ønsker at medbringe, kan du garantere dem sikker og bekvem opbevaring hele vejen.Volvo 9900 har al den kapacitet, du har brug for.

Masser af kræfter på fad

Masser af kræfter på fad

Den 11-liters Euro 6-motor med op til 460 hk gør kørslen ubesværet og behagelig. Du kan spare op til 10 % af brændstofomkostningerne, når den kombineres med vores værdiskabende serviceydelser.

Det er en fornøjelse!

Det er en fornøjelse!

De unikke Volvo-sæder er udformet i et tidsløst skandinavisk design, der sikrer, at alle typer af passagerer kan nyde godt af en førsteklasses komfort.

Sikkerhed

Sikkerhed

Kom sikkert frem med Volvo

Sikkert frem med Volvo
Volvo 9900

VOLVO DYNAMISK STYRING

Den ultimative køreoplevelse

Se videoen

SERVICEYDELSER

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
I-COACHING

I-COACHING

Kørefærdigheder øger produktiviteten

Chaufførens adfærd er nøglen til en effektiv drift. I-Coaching giver øjeblikkelig feedback og vejledning til chaufføren, så kørslen bliver mere effektiv.

I-Coaching
FLÅDESTYRING

FLÅDESTYRING

Opfølgning i realtid på nettet

Flådestyring sikrer omkostningsbesparelser baseret på udførlige oplysninger i realtid om køretøjernes anvendelse.

Flådestyring

DOWNLOAD

Få flere oplysninger

Download brochuren for at få mere at vide om Volvo 9900.
Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

Andre turistbusser

Volvo 9500
Volvo 9500

Den perfekte produktivitet.

Volvo 9700
Volvo 9700

Fra A til B til hvor som helst.