VOLVO FINANS

VOLVO FINANS

INTELLIGENTE VALG

Vi forstår din branche. Det er grunden til, at vores finansieringsløsninger er smarte og fleksible. Og de kan hjælpe med at bevare dine kreditmuligheder hos banken.

BRANCHEEKSPERTER

Vi kender busbranchen. Vi forstår din forretning. Det er grunden til, at vi tilbyder dig en brugertilpasset løsning. Fra en enkelt bus til en hel flåde. Ny eller brugt.

SUPPORT PÅ LANGT SIGT

Vores finansspecialister finder en løsning, du kan stole på. Vi er her for at hjælpe dig i både gode og dårlige tider.

BEVAR DINE KREDITMULIGHEDER

En finansieringsløsning fra Volvo er den oplagte løsning til finansiering af din nye eller brugte bus. På den måde kan du bevare dine kreditmuligheder hos banken. Du kan bruge dem til andre formål.

UNDGÅ AT BINDE DIN LIKVIDITET

Volvo Finansiel Leasing

UNDGÅ AT BINDE DIN LIKVIDITET

Ønsker du den fulde brugsret til bussen uden at binde din likviditet, så er Volvo Finansiel Leasing løsningen. Du har faste månedlige betalinger med mulighed for en fleksibel betalingsplan. Din bus figurerer i balancen og ved udløb af leasingkontrakten henviser du en køber til bussen.

EN LØSNING UDEN BEKYMRINGER

VOLVO OPERATIONEL LEASING

EN LØSNING UDEN BEKYMRINGER

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse. Ingen bekymringer. For du lejer bussen. De månedlige betalinger bogføres som omkostninger. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt bussen til os. Vi tager os af resten.

EN LØSNING UDEN BEKYMRINGER

VOLVO FULL SERVICE LEASING

EN TOTALLØSNING

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse. Ingen søvnløse nætter. For du lejer bussen. Reparation og vedligeholdelse er inkluderet i kontrakten, så du slipper for at bekymre dig om det. Alt dette for én fast, fradragsberettiget månedlig betaling. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt bussen til os. Vi tager os af resten.

Volvo Financial Services giver ikke skatte eller regnskabsmæssig rådgivning. Kunder bør konsultere deres skatte advokat eller revisor om individuelle forhold

Flere serviceydelser

TURNKEY-KONTRAKT

TURNKEY-KONTRAKT

Alt inklusive

Med en turnkey-kontrakt får du garanteret, planlagt tilgængelighed af fuldt ud driftsdygtige køretøj til en fast pris pr. kilometer.

Turnkey-kontrakt
Zonestyring

Zonestyring

Fuld kontrol

Zonestyring betyder, at køretøjerne kan overholde restriktionerne og specifikke krav, afhængigt af den geografiske position.

Zonestyring
RESERVEDELSLEVERING

RESERVEDELSLEVERING

Altid adgang til reservedele

Med en reservedelsleveringskontrakt er du sikret adgang til originale Volvo-reservedele og garanti for en altid passende reservedelsbeholdning, så driftsafbrydelserne holdes på et minimum.

Reservedelslevering
Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Vores finanseksperter hjælper dig med at finde en skræddersyet løsning.Ring eller kig forbi – så finder de den bedste pakke til dig.

Kontakt Volvo Finans