FLÅDESTYRING

FLÅDESTYRING

OPFØLGNING i realtid på nettet

En tjeneste baseret på realtidsdata, der er specifikt udviklet til bus- og rutebusdrift, og som leverer detaljerede oplysninger om hvert enkelt køretøj. Brændstofforbrug, emissioner, kørselsprofil, alle former for tekniske advarsler og hændelser samt positionsdata præsenteres i klare og overskuelige rapporter. Du får adgang til tjenesten via en brugervenlig, webbasseret værktøjskasse.

Køretøjer online

Flådestyring holder styr på adskillige dynamiske parametre, tekniske hændelser og geografiske positioner. Data indhentes fra køretøjets netværk og transmitteres via GPRS. Oplysninger gemmes i en database, du kan få sikker adgang til via internettet. For operatøren er systemet helt igennem webbaseret.

Rapporter

Oplysningerne indsamles på flere forskellige måder. Rapporterne giver dig mulighed for at følge op på hvert enkelt køretøjs præstation i forhold til brændstofeffektivitet, emissioner, tomgangskørsel, omdrejningstid, hastighed og acceleration. Rapporterne kan tydeligt udpege forbindelsen mellem kørestil og brændstofforbrug samt slitage af køretøjet.

Kørselsprofil

Kørselsadfærden er sandsynligvis den allervigtigste faktor i forhold til passagerernes komfort og brændstofforbruget. Ved at følge op på specifikke parametre er det muligt at identificere behovet for uddannelse og potentielle områder, hvor der kan ske forbedringer. Bemærk, at opfølgning på den enkelte chauffør kan være begrænset af bestemmelser vedrørende beskyttelse af den personlige integritet.

Advarsler og hændelser

I forbindelse med overvågningen af, hvordan et køretøj anvendes, er tekniske hændelser meget værdifulde indikatorer. Temperaturvarsler, antallet af døråbninger og forskellige typer advarsler kan levere statistiske oplysninger, der hjælper til at identificere systematiske og gentagne problemer.

Positionering

GPS-dataene leverer konstante oplysninger til trafikstyringen om hver enkelt køretøjs position. Forsinkelser og afvigelser fra ruten og overholdelse af køreplaner registreres let.

Systemkrav

Flådestyring kan installeres i alle Volvo-rutebiler og busser, der er udstyret med BEA2 og i alle køretøjer med en FMS-gateway. Brugergrænsefladen er webbaseret, og kunden abonnerer udelukkende på de serviceydelser, som denne har brug for.

Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

FLERE SERVICEYDELSER

Zonestyring

Zonestyring

Fuld kontrol

Zonestyring betyder, at køretøjerne kan overholde restriktionerne og specifikke krav, afhængigt af den geografiske position.

Zonestyring
I-COACHING

I-COACHING

Kørefærdigheder øger produktiviteten

Chaufførens adfærd er nøglen til en effektiv drift. I-Coaching giver øjeblikkelig feedback og vejledning til chaufføren, så kørslen bliver mere effektiv.

I-Coaching
VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Øget driftstid og effektivitet

Med Volvo Bus Vehicle Management kan du få en individuel service- og vedligeholdelsesplan for hvert køretøj, så du sikres maksimal driftstid og omkostningseffektivitet.

Vehicle Management