HYBRIDBATTERIKONTRAKTER

HYBRIDBATTERIKONTRAKTER

Batteri med lang levetid

En garanti for hybridbatteriets ydelse. Ved at følge op på køretøjets driftsmæssige data kan Volvo Busser holde øje med hvert enkelt køretøjs hybrid- og batterisystem, så fordelene ved hybridteknologien sikres. Operatøren behøver dermed ikke længere bekymre sig om batterikapaciteten, og der er ikke længere behov for dyre udskiftninger af batteriet.

Grundig opfølgning

For at undgå de dyre udskiftninger af batteriet tilbyder Volvo en batterikontrakt med kapacitetsgaranti til en fast månedlig pris. Driftskriterierne er det geografiske område, topografi, vejforhold og driftscyklus. På grundlag af et overvågningsprogram følges der konstant op på hvert enkelts køretøjs batteri ved hjælp af dataindhentning via internettet.

Præcisionsstyring

Batteriets lange levetid opretholdes ved hjælp af hybridsystemets styringssoftware. Det omfatter strømstyring, som optimerer effektudtaget samt ladestrømmen under opbremsning. Softwaren håndterer desuden avanceret cellestyring og temperaturstyring af batteriet.

Langvarig ydelse

Hybridbatteriet er designet til at holde i mange år. På grundlag af trafiksituationen, topografien, frekvensen osv. kan Volvo skræddersy hybridbatterikontrakten, så dine driftsomkostninger optimeres.

Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

FLERE SERVICEYDELSER

RESERVEDELSLEVERING

RESERVEDELSLEVERING

Altid adgang til reservedele

Med en reservedelsleveringskontrakt er du sikret adgang til originale Volvo-reservedele og garanti for en altid passende reservedelsbeholdning, så driftsafbrydelserne holdes på et minimum.

Reservedelslevering
TURNKEY-KONTRAKT

TURNKEY-KONTRAKT

Alt inklusive

Med en turnkey-kontrakt får du garanteret, planlagt tilgængelighed af fuldt ud driftsdygtige køretøj til en fast pris pr. kilometer.

Turnkey-kontrakt
SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter