RESERVEDELSLEVERING

RESERVEDELSLEVERING

Altid adgang til reservedele

Med reservedelsleveringskontrakter er du sikret adgang til originale Volvo-reservedele og garanti for en altid passende reservedelsbeholdning. Det betyder, at driftsafbrydelser kan holdes på et minimum, og effektiviteten på værkstedet øges. Serviceydelsen for reservedelslevering er tilgængelig, uanset om operatøren har et komplet værksted eller benytter sig af det servicenetværk, som Volvo Busser har.

Global tilstedeværelse sikrer tilgængelighed

Når du vælger originale Volvo-reservedele, er du garanteret kvalitetssikrede og sikre produkter af højeste kvalitet, der er skræddersyet til at optimere bussens præstation. Hvis der er behov for udskiftning af dele, kan Volvo levere dig værktøjerne til let at identificere den defekte del, finde en udskiftningsdel og bestille den. Du nyder også godt af Volvos omfattende logistik- og lagernetværk, der garanterer tilgængelighed og korte leveringstider.

Optimeret lager- og omkostningsstyring

Du kan styre dine omkostninger optimalt ved at optimere dit lager med de rette reservedele. Volvo kan tilbyde levering af de nødvendige dele i de rette mængder og i rette tid til dit lager. Denne Logistic Partner Agreement omfatter også opfølgning på præstationen og automatisk genopfyldning. Fordelene er blandt andet høj tilgængelighed, et passende lager og en forbedret udskiftningsproces. Volvos reservedelsleveringskontrakter hjælper dig med at holde styr på omkostningerne.

Arbejdsgangen på værkstedet

I tillæg til den øgede tilgængelighed af reservedele kan du også glæde dig over en større effektivitet på værkstedet. Ved at eliminere ventetiden frigør du ekstra værkstedsplads og forbedrer arbejdsgangen, samtidig med at køretøjets driftstid maksimeres.

Omfattede serviceydelser

  • Reservedelsleveringskontrakter
  • Logistic Partner Agreement
  • Originale Volvo-reservedele
  • IMPACT (reservedelsoplysninger)
  • TechTool (fejlsøgning)
  • Parts Online (bestilling)
  • Globalt netværk for logistik og lager
Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

Flere serviceydelser

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Altid parat til at hjælpe

Volvo Action Service er en vejhjælpstjeneste, der dækker hele Europa og er åben 24 timer i døgnet året rundt, så du er sikret maksimal driftstid og minimale driftsafbrydelser.

Volvo Action Service
FLÅDESTYRING

FLÅDESTYRING

Opfølgning i realtid på nettet

Flådestyring sikrer omkostningsbesparelser baseret på udførlige oplysninger i realtid om køretøjernes anvendelse.

Flådestyring