RENOVERING

RENOVERING

Din Volvo FORBLIVER så god som ny

Renoveringer forlænger levetiden for en Volvo-bus eller rutebus. Opgraderinger af interiør og eksteriør og mekaniske opgraderinger gør bussen så god som ny. Serviceydelsen er specielt velegnet til vognmænd, som overflytter køretøjer til nye opgavetyper, hvor udstyr og farver er anderledes, og hvor et flot renoveret køretøj giver en større kundetilfredshed.

Produktivitet og investeringsafkast

Volvos renoveringsprogram starter med en behovsanalyse. Status for interiør, eksteriør og den mekaniske del gennemgås, og de nødvendige tiltag defineres. Nye sæder og nyt gulv får bussen til at føles som ny, mens lakering og mindre reparationer giver eksteriøret et flot ansigtsløft. I sådanne tilfælde er det også en god ide at installere eller opgradere udstyr såsom aircondition og audiovisuelle systemer.

Længere levetid

Der skal meget til for at slide drivelinen og opbygningen på en Volvo op. Som et alternativ til en ny investering kan en komplet renovering være ekstremt fordelagtig, ikke mindst økonomisk. Det er også en god ide at udføre proaktive reparationer for at sikre en vedvarende driftstid og tilgængelighed.

Nyt ejerskab

Når et brugt køretøj får en ny ejer, vil alle parter få fordel af en renovering. Det øger salgsprisen betydeligt, og dermed kan en køber af det brugte køretøj investere i en renovering og stadig tjene penge fra dag et. Det er også muligt at inkludere Volvo Bus-finansiering i en renoveringsaftale.

Volvo-kvalitet indvendigt og udvendigt

I alle disse tilfælde kan operatøren trygt stole på, at den oprindelige kvalitet bevares. Alt arbejde udføres på Volvos fabrikker og af de mest erfarne håndværkere. Fuld adgang til den oprindelige produktionsdokumentation betyder, at selv omfattende ændringer kan udføres med den højeste grad af kvalitet og sikkerhed.

Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

Flere serviceydelser

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
RESERVEDELSLEVERING

RESERVEDELSLEVERING

Altid adgang til reservedele

Med en reservedelsleveringskontrakt er du sikret adgang til originale Volvo-reservedele og garanti for en altid passende reservedelsbeholdning, så driftsafbrydelserne holdes på et minimum.

Reservedelslevering
TURNKEY-KONTRAKT

TURNKEY-KONTRAKT

Alt inklusive

Med en turnkey-kontrakt får du garanteret, planlagt tilgængelighed af fuldt ud driftsdygtige køretøj til en fast pris pr. kilometer.

Turnkey-kontrakt