SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Servicekontrakter giver kunden beskyttelse mod uforudsete udgifter og driftsafbrydelser til en månedlig pris. Fast eller pr. kilometer. Kontrakterne fås på to niveauer, hvor den enkelte kunde har mulighed for individuelt at vælge sin dækning.

Driftstid til en fast pris

Med en servicekontrakt kender du altid omkostningerne til forebyggende vedligeholdelse. Du beskytter desuden din virksomhed mod uplanlagte reparationsomkostninger og driftsafbrydelser.

Lige som du vil have det

Volvo Bus-servicekontrakter er udformet, så de passer til dine opgaver. Tanken er effektivt at opfylde de behov, der går ud over aktiviteterne i din egen garage eller på eget værksted. Det er grunden til, at vi tilbyder tre niveauer: den grundlæggende Blå-kontrakt, en omfattende Guld-kontrakten, hvor alt er inklusive. Derudover kan du vælge mellem en lang række tilbehør, så din kontrakt er fuldstændig skræddersyet til dig.

Individuel serviceplan

Forventet anvendelse defineres for hvert køretøj. Der er dobbelt op på fordelene. Køretøjet får maksimal driftstid, og du har de bedste baggrundsoplysninger til at kunne planlægge udnyttelsen af køretøjet.

KONTRAKTNIVEAUER

BLÅ

Volvo Blå-kontrakten omfatter forebyggende vedligeholdelse, som er relevant for din Volvo-bus eller rutebil i henhold til Volvos vedligeholdelsesplan.

Guld

Volvo Guld-kontrakten dækker desuden alle nødvendige reparationer af køretøjet.

Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

Flere serviceydelser

VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Altid parat til at hjælpe

Volvo Action Service er en vejhjælpstjeneste, der dækker hele Europa og er åben 24 timer i døgnet året rundt, så du er sikret maksimal driftstid og minimale driftsafbrydelser.

Volvo Action Service
FLÅDESTYRING

FLÅDESTYRING

Opfølgning i realtid på nettet

Flådestyring sikrer omkostningsbesparelser baseret på udførlige oplysninger i realtid om køretøjernes anvendelse.

Flådestyring
RESERVEDELSLEVERING

RESERVEDELSLEVERING

Altid adgang til reservedele

Med en reservedelsleveringskontrakt er du sikret adgang til originale Volvo-reservedele og garanti for en altid passende reservedelsbeholdning, så driftsafbrydelserne holdes på et minimum.

Reservedelslevering