TURNKEY-KONTRAKT

TURN-KEY CONTRACT

Alt inklusive

Med en turnkey-kontrakt får du garanteret, planlagt tilgængelighed af fuldt ud driftsdygtige køretøj til en fast pris pr. kilometer. Operatørens fordele er forbedret egenkapital og likviditet, reducerede driftsomkostninger og støtte til positiv forretningsudvikling i værdikæden.

Tilgængelighed hele døgnet – hver dag

Kapacitet og driftstid er afgørende faktorer for indtjeningen i enhver busdrift. En turnkey-kontrakt sikrer tilgængelighed og driftstid ude på vejene, og dermed øges din rentabilitet. Volvo sørger for, at du i overensstemmelse med dine køreplaner og andre opgaver altid har adgang til det rette antal køretøjer.

Pålidelige køretøjer – klar til brug

Med en turnkey-kontrakt får chaufføren en rengjort, optanket og fuldt ud vedligeholdt bus – hver morgen. Volvo tager sig af alt mellem køreturene, inklusive reparationer og alle former for risici. Din fordel er øget fokus på udviklingsdelen af dine forretningsaktiviteter og en omkostningsreduktion i forhold til bøder ved driftsafbrydelser.

Økonomisk sund

Du kan vælge, det skal være din virksomhed eller Volvo, der ejer busserne. Der findes flere forskellige leasing- og finansieringsløsninger. Du reducerer den kapital, der skal anvendes, samt dine drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Dertil får du en øget likviditet og egenkapital, og det er derfor let at se alle de forretningsmæssige fordele.

Et omfattende udvalg

Opsætningen af en turnkey-kontrakt er klar og præcis:

  • Garanteret drift til en fast pris pr. km
  • Køretøjer, infrastruktur og projektstyring er inkluderet
  • Rapportering af brændstofforbrug og elektrisk drev
  • Vedligeholdelse, køretøjsovervågning og reparation er inkluderet
  • Zonestyring garanterer overholdelse af lokale restriktioner og krav
  • Valgfri depottjenester, der matcher eksisterende driftsforhold perfekt
Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

FLERE SERVICEYDELSER

SERVICEKONTRAKTER

SERVICEKONTRAKTER

Garanteret driftstid

Med en servicekontrakt får du en betydeligt bedre driftstid og tilgængelighed til en fast månedlig pris. Fås på to niveauer.

Servicekontrakter
Volvo Finans

Volvo Finans

INTELLIGENTE VALG

Vi forstår din branche. Det er grunden til, at vores finansløsninger er smarte og fleksible. Og de kan hjælpe med at bevare dine kreditmuligheder hos banken.

Volvo Finans
HYBRIDBATTERIKONTRAKTER

HYBRIDBATTERIKONTRAKTER

Batteri med lang levetid

En hybridbatterikontrakt giver ro i sindet. Ved hjælp af omhyggelig overvågning sikres det, at du altid har den rette ydelse.

Hybrid-batterikontrakter