VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Øget driftstid og effektivitet

En serviceydelser, der har til formål at holde driftstiden så tæt på 100 % som muligt og alle værkstedsbesøg på et minimum i forhold til tid og omkostninger. En individuel serviceplan sikrer hvert køretøj et optimeret serviceinterval, og ved hjælp af realtidsdata kan intervallet tilpasses, så det er i overensstemmelse med den faktiske brug og kørselsforholdene.

Individuel serviceplan

God vedligeholdelse er nøglen til en drift uden afbrydelser. Hvis vedligeholdelsen forsømmes, medfører det uundgåeligt uplanlagte reparationer eller endda nedbrud. Men hvis der udføres servicearbejde for tit, påvirker det også antallet af køretøjets produktive timer. Det er derfor, Vehicle Management er baseret på en individuel serviceplan for hvert køretøj.

Finjustering med realtidsdata

Du kan få optimeret dine vedligeholdelsesomkostninger yderligere ved at bruge teleløsningerne. Den individuelle serviceplan er baseret på forudsigelser, og ved at følge op på den løbende strøm af realtidsdata kan hver enkelt køretøjs serviceplan tilpasses.

Et værktøj til planlægning af vedligeholdelse

Vehicle Management er en omhyggeligt udviklet proces. Det gør det muligt ikke blot at øge driftstiden og indtjeningen, men også at forbedre effektiviteten af værkstedsbesøg. Du får en omfattende oversigt over flåden samt detaljerede diagnosticeringer af hvert køretøj. Sammen med fejlkoder, advarsler, nødvendige dele og værkstedstimer kan vedligeholdelsesplanlægningen blive langt mere proaktiv.

Volvo Busser

Volvo Busser

Kontakt os

Kontakt os

FLERE SERVICEYDELSER

Zonestyring

Zonestyring

Fuld kontrol

Zonestyring betyder, at køretøjerne kan overholde restriktionerne og specifikke krav, afhængigt af den geografiske position.

Zonestyring
I-COACHING

I-COACHING

Kørefærdigheder øger produktiviteten

Chaufførens adfærd er nøglen til en effektiv drift. I-Coaching giver øjeblikkelig feedback og vejledning til chaufføren, så kørslen bliver mere effektiv.

I-Coaching
FLÅDESTYRING

FLÅDESTYRING

Opfølgning i realtid på nettet

Flådestyring sikrer omkostningsbesparelser baseret på udførlige oplysninger i realtid om køretøjernes anvendelse.

Flådestyring